Regenboogdiner 25 juli 2019 Kaagweek 

Op donderdag 25 juli organiseren wij wederom het Regenboogdiner in de tent bij de Kaagsociëteit.
 
Voor € 50,- p.p. serveert Koen en zijn team ons een lekker driegangen menu incl. fris, bier en wijn. Zoals u inmiddels van ons gewend bent zal er tussen de gerechten door e.e.a. georganiseerd worden en zal tevens de prijsuitreiking van de dameswedstrijden (deze wordt gevaren op woensdagavond 24 juli) plaatsvinden.

Aanvang van het diner is om 19:00 uur. Als u zich vooraf [hier] opgeeft en betaald bent u gegarandeerd van deelname. Eventuele opmerkingen (vlees, vis, allergie, etc.) graag vermelden op het inschrijfformulier a.u.b. 

Voor de MKB sponsors zijn twee ‘vrijkaartjes’ voor het Regenboogdiner voorzien. Hiervoor bent u echter niet automatisch aangemeld. Daarom verzoeken wij u zich wel aan te melden via de site als u deelneemt aan het diner. Deelname wordt bevestigd als u betaald hebt via iDeal. Het minimum te betalen bedrag staat echter op € 1,00. Dit is technisch niet anders mogelijk. Vanzelfsprekend ontvangt u die € 1,00 weer terug. Mocht een en ander onduidelijk zijn of niet lukken, dan graag even bellen met Fons of Ellert of mailen naar west@regenboogclub.nl.

Tafelindeling kunnen wij niet garanderen, maar wij gaan uiteraard ons best doen.  Tijdig opgeven voorkomt teleurstelling.

 
Vul bij het veld ander bedrag het bedrag in van het aantal diners x € 50,-


Toelichting voor Regenboog Sponsoren:

Stuurman sponsor  :   recht op 2x gratis kaagdiner
Middenman sponsor:  recht op 2x gratis kaagdiner
Voordekker sponsor  : recht op 2x gratis kaagdiner

Wanneer u sponsor bent geeft u gewoon alle personen door, maar laat u de gratis aantallen achterwege bij het af te rekenen bedrag!   

Indien het te betalen bedrag € 0,00 is, dan vul u € 1,-  in en klikt op betalen en volgt de betalingsaanwijzingen. Deze € 1,-  krijgt u van de Regenboogclub uiteraard terug.

Beveiligings code Beveiligings code

 

 

De Regenboogclub, "De Klasseorganisatie van de Regenboog"   

e-mail: ofni.[antispam].@regenboogclub.nl |   Internet: www.regenboogclub.nl  |   Kamer van Koophandel Rijnland nr: 40445963 |   ABN Amro Bank : NL73ABNA0489845657